top of page

SHIPPING & RETURNS

Shipping Policy

Artikel 7: Herroepingsrecht

Volgens de wet verkopen op afstand (artikel 7:5 BW) behoud de koper zich het recht om de aankoop te retourneren. Dit dient te gebeuren binnen een periode van 14 werkdagen. Deze termijn vat aan op het ogenblik van aflevering, indien de koper binnen deze termijn de aankoop niet heeft teruggestuurd kan men afstand meer doen van de aankoop. Dit dient ook te worden meegedeeld aan Rolls. De koper dient in dit geval te kunnen aantonen dat de bestelling op tijd werd teruggestuurd. Hierbij is het noodzakelijk dat de aankoop in originele staat is en volledig. Indien dit niet het geval is vervalt de recht van de koper m.b.t. terugzending. De kosten verbonden aan het retourneren zijn voor rekening van de koper. Het aankoopbedrag wordt, in geval de procedure correct verloopt, binnen de 14 dagen terugbetaald aan de consument. Het herroepingsrecht is evenwel niet van toepassing voor alle producten bijvoorbeeld producten of items i.v.m. hygiëne. Deze opsomming is niet-limitatief. 

Bij de levering zit een factuur met de bestelde artikelen en de gegevens van de klant. Indien de koper wenst te retourneren dient u contact op te nemen met Dressed by Ashley. Dressed by Ashley is wettelijk verplicht om uiterlijk 14 dagen na het melden en ontvangen van de retour een terugbetaling te doen via hetzelfde betaalmiddel als wat de klant gebruikte.

De retourkosten zijn ten laste van de koper. Dressed by Ashley adviseert zijn klanten de Track&Trace steeds goed te bewaren tot de tijd dat de order is verwerkt. 

Het retouradres is: 

Dressed by Ashley

Molenstraat 153

8501 Heule

Return & Exchange Policy

Beste klant, 

Als u een artikel wenst terug te sturen dan is dit op eigen kosten.

Je kan een artikel retouren binnen de 14 dagen. Is dit later dan kan dit niet worden geruild of terugbetaald.

Gelieve ons een email te sturen met de reden van retour voor u het verzend. 


De terugbetaling wordt gedaan wanneer wij uw pakje hebben ontvangen! 

Wij werken met een internationaal betalingssysteem en het kan 1 - 10 dagen duren vooraleer het terug op jouw rekening staat. 

Heeft u betaald met PayPal? 
- Dan zal dit terug op uw PayPal rekening staan. 

Heeft u betaald met Bancontact?
- Dan zal dit terug op uw Bancontact bankrekening staan. 

Heeft u betaald met Visa/Mastercard? 
- Dan zal dit terug op uw Visa/Mastercard bankrekening staan. 

U wordt dus terugbetaald op dezelfde manier als u ons heeft betaald. 

Pas op! Artikelen die gewassen zijn kunnen niet geruild of terugbetaald worden! 

Pas op! Artikelen waar het etiket van verwijderd is kunnen niet geruild of terugbetaald worden! 

bottom of page